15 iun. 2009

The Rundown

"The Rundown"(2003) -Bun venit in jungla - este un film usor de duminica dupa-amiaza. Ceva actiune, ceva comedie, numai bun sa-ti relaxezi neuronii.
Cel mai mult mi-au placut scenele de lupta -iar eu nu sunt adepta filmelor cu bataie de dragul violentei. Poate mi-a placut si pentru ca joaca Dwayne The Rock Johnson care arata intr-un mare fel...adica oh, my God! Plus ca personajul jucat de el are o gramada de alte calitati: inteligent, bun luptator, gentleman, om de cuvant, interesat de retete pentru a-si deschide un restaurant, bla, bla...si cum arata... In sfarsit, filmul nu-i o capodopera, dimpotriva , dar te poti deconecta urmarindu-l.
Billy Walker (The Rock) este un recuperator care lucreaza pentru mafie . El isi doreste sa iasa din aceasta lume si sa-si deschida un restaurant. Ca ultima misiune inainte de a se retrage, trebuie sa il aduca din jungla braziliana pe Travis( fiul marelui mafiot), jucat de Sean William Scott.
In jungla se loveste de unele probleme pentru ca Travis nu vrea sa se intoarca in State pana ce nu pune mana pe un artefact numit Gato del Diablo, artefact dorit si de Cornelius Hatcher(Christofer Walken), un american care exploata tiranic localnicii, tratandu-i ca pe niste sclavi. Si de aici complicatiile...
Mi-a placut lupta din jungla dintre Billy Walkers si rebeli. Ca sa nu mai spun de talentul de luptator al lui Travis..."lightning" si "thunder"( antitalent).
Chiar daca nu m-a plictisit, filmul nu l-as mai urmari a doua oara...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu