10 ian. 2010

Mica publicitate... pe net

Oricine stie cum functioneaza anunturile de la mica publicitate: vrei sa afle cat mai multa lume ce ai de oferit sau ceea ce cauti si de aceea folosesti acest mijloc de comunicare. Evident ca este un mijloc traditional de a te face auzit, cunoscut, de cele mai multe ori aceasta multa lume limitandu-se la aria in care poate ajunge publicatia respectiva, la tara sau localitatea in care locuiesti.
In ultima vreme, de cand am aflat despre Craigslist, am intrat mai des pe acest site pentru a afla mai multe detalii.
In primul rand am vrut sa citesc anunturi le postate in Romania si am realizat ca nu foarte multi dintre noi sunt familiarizati, cat de cat, cu aceasta modalitate de a posta un anunt, orice anunt. Este evident ca nu se stiu prea multe detalii despre acest site in Romania pentru ca altfel, listele de postari ar fi la fel de pline ca cele din celelalte tari, deoarece , pana la urma, si romanii au tot timpul cate ceva de vandut si cauta cate ceva de cumparat, incercand sa gaseasca mereu, cea mai buna varianta. Se pare ca majoritatea romanilor folosesc cel mai des ziarele locale in care sunt plasate anunturile la mica publicitate. Dar Craigslist functioneaza la fel de usor, poate chiar mai usor: stai comod acasa in fata calculatorului iti postezi anuntul si el poate fi citit de vizitatori ai site-ului din toata Romania, ba chiar din aproape toata lumea. Astfel te poti trezi cu oferte cine stie din ce parte a globului, gasesti raspunsul la cautarile tale acolo unde nici nu ai gandit.
Cautand prin cotloanele Craigslist, m-am uitat la frumusete si sanatate si am desoperit ca cineva din Brasov vinde crema cu extract din melc, la 37 Ron. Nu am mai auzit de o astfel de crema pana acum…se pare ca exista , atat timp cat este de vanzare. Oare la ce o fi buna?
Avand in vedere perioada de criza ar fi foarte simplu sa te interesezi de un job sau de un part-time job asa cum am vazut ca sunt oferite meditatii la limba engleza sau la limba franceza pentru 30Ron/ora. M-am uitat apoi la ofertele de part-time job din Londra si erau nu mai putin de 219 anunturi, printre care se cauta si un specialist in tatuaje… se pare ca englezii isi cam fac tatuaje. Daca as fi stiut sa fac tatuaje, parca, parca m-as fi dus si eu.
Din pagina de inceput structurata ca un cuprins formulat pe intelesul oricarui vizitator, poti ajunge sa-ti cauti jumatatea asa de mult dorita :) . Ce ti-e si cu androginul , asta! Cine stie din ce colt al lumii trimite jumatatea semnale prin Craigslist, fie ca esti barbat, fie femeie . Nu a spus nimeni ca site-ul iti asigura succesul si fericirea dar faciliteaza contactul cu o lista intreaga de posibilitati din care poti alege sau poti fi ales. Culmea e ca s-a gandit Craigslists la toate posibilitatile: barbat cauta barbat, femeie cauta femeie, barbat cauta femeie si femeie cauta barbat. Doamne, doamne ce se mai cauta unii pe altii in lumea asta...
Exista (din cate am vazut) si o sectiune speciala pentru bijuterii de vanzare. Cei care-s disperati dupa bani si vor sa obtina mai mult decat la amanet pot incerca sa vanda pe aceasta cale. Sigur ar obtine un pret mai bun in felul acesta. Am gasit aici un inel de logodna din platina, cu diamant (si cu poza, ca sa fie ispita mai mare) care ar valora 29.500$...nu cred ca ar fi o suma mare pentru a oferi un astfel de diamond ring, nepretuitei perechi . Eu cred ca am sa ma apuc sa strang bani ca sa mi-l iau singura, cred ca este singurul element ce sta in calea fericirii mele :) ...poate reusesc in vreo... doua vieti. Da’ ce fericita o sa fiiuuu ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu