19 aug. 2009

Numerologie ... cica

In urma unui calcul pe baza numelui, prenumelui, datei de nastere (numerologie, cica) mi-au iesit urmatoarele raspunsuri:
PERSONALITATE
Deţii simţul analizei, înclinaţie pentru studii, cultul prieteniei, o buna intuiţie. Ai tendinţa de a fi o fire pesimistă, încăpăţânată. Eşti o persoană caracterizată prin devotament şi altruism.
IUBIRE
Deţii sentimente independente şi nu te pierzi în detalii. La tine, iubirile şi rupturile se desfăşoară adesea într-un mod neaşteptat. O legătură durabilă nu este facilitată, dar este posibilă cu un partener care are interese comune cu ale tale şi care îţi respectă independenţa. Ceri uneori foarte mult de la partenerul tău.
MUNCA
Eşti în căutare de activităţi independente şi eviţi monotonia sau rutina. Suporţi greu autoritatea altcuiva. Dai dovadă de originalitate şi reuşeşti adesea să te descurci în afara soluţiilor banale. Eşti o persoană activă, ai un dezvoltat spirit de organizare şi o mare înclinaţie către ordine.Creativitatea şi adaptabilitatea sunt puncte forte.
SANATATE
Punctele tale slabe sunt sistemul nervos şi psihicul.
PARCURSUL VIETII, COMPORTAMENT
Viaţă de acţiune individuală. Este un drum de viaţă care favorizează reuşita personală şi realizările individuale. Simbolizează viaţa activă şi constituie adesea teatrul unor schimbări neaşteptate. Uneori este anevoios, totuşi domina un oarecare noroc, care permite învingerea obstacolelor. Calităţile necesare pentru accede în mod fericit sunt: voinţa, curajul, încrederea în sine şi perseverenţa .Eşti avid în a-ţi face contacte umane şi schimburi. Manifeşti deschidere către ceilalţi. Reuşita socială îţi este asigurată. Manifeşti dorinţa de a trăi în mod constructiv. Eşti dornic de muncă şi stabilitate.

Sunt doar niste rezultate pe care le-am citit si eu...o fi adevarat, n-o fi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu