23 feb. 2009

Azi...infatisare

M-am trezit putin iritata de alarma telefonului...Ma gandeam ca daca-l opresc mai pot lenevi putin...Apoi mi-am adus aminte ca trebuie sa ma trezesc pentru a fi gata de plecare la infatisare.
Hmmmm, 'infatisare', cum suna...parca m-as duce la imparat, rege, ceva. Dar pana la urma merg la 'Palatul de Justitie', e un palat si asta, iar acolo este dl presedinte, judecatorul...Tre sa fiu acolo la timp pentru ca n-am chef sa o lungesc, sau mai rau, sa se interpreteze ca m-am razgandit.
M-a sunat avocata: sunt a60-a pe lista.Ce se mai judeca lumea, nu mi-as fi imaginat; si divorteaza pe rupte, divortul e mai firesc decat casatoria. Am imaginea unui ciclu complet: porneste de la starea civila unde dau navala ca pe vremuri la rand la preparate din carne si ciclul se incheie la tribunal, unde iar dau navala ca nebunii...si probabil, pe urma incepe un nou ciclu. Nimic nu se pierde, totul se transforma.
Cica vom intra pe la 11-11.30, daca nu cumva se opreste dl judecator sa-si bea cafeaua si sa-si fumeze tigara( ca data trecuta ne informa si cu privire la starea sa de oboseala, la tigarile 'mancate' si la cafelele baute). Ultima data am stat vreo patru ore, timp in care m-am distrat si m-am oripilat de ceea ce se poate spune la tribunal. Ma uitam cum se porcaiau unii...off,viata!
Am sa plec mai tarziu.Mai am ceva timp la dispozitie...nu sa ma razgandesc:) ci sa mai fac ceva...
Asa ca bag ceva filme, sa le am si eu: 'Felix si Otilia'(dupa'Enigma Otiliei'de George Calinescu), 'Cel mai iubit dintre pamanteni'si 'Morometii'(dupa Marin Preda), 'Moara cu noroc'(dupa Ioan Slavici), 'Amintiri din copilarie'(dupa Ion Creanga).
Asaaa...am facut-o si pe asta. Now, what? Acum n-am emotii...deloc.Ma gandesc doar la ce sa imbrac si daca mai am timp sa mai trec pe acasa pana incep orele...vad eu...

3 comentarii:

  1. cica daca ai avut de-a face in viata cu un Bou e bine ca pe viitor sa-ti cauti un TAUR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Greseala vietii tale e ca esti buna & toleranta cu cine nu trebuie.Mai, draga lasa-i pe boi in grajdul lor nu cauta sa-i faci de rasa ca nu intotdeauna iti poate reusi.Cica diamantul provine tot dintr-un carbune.Dar unii nu pot fii transformati in diamante , ei raman la stadiul de piatra.

    RăspundețiȘtergere
  3. din cate stiu eu, si tauru-i tot un bou...dar mai dotat :)

    RăspundețiȘtergere