16 feb. 2009

L-a durut in cot

Dupa cum foarte bine banuiam acum cateva zile la meciul cu Croatia, Mutu a gasit un pretext pentru a nu se prezenta la acel amical, desi Piturca l-a convocat.
Jucatorul cu fite de la A.C.Fiorentina, la cei 30 de ani ai sai a fost convocat pana acum de 65 de ori la nationala si a dat 29 de goluri, fiind considerat un fel de salvare a nationalei. Si Gica Popescu zice ca:"Traim prin Mutu." Adica nationala sta doar in Mutu? Pai atunci de ce mai joaca atunci cand el nu poate participa? Ca ar fi ca si cum nationala ar juca fara sa joace, atunci cand el nu ar fi pe teren...
In fine, Mutu a invocat ca ar avea o problema medicala, o luxatie la cot, in urma meciului cu Lecce.Si cica nu a fost necesara o interventie chirurgicala ci doar purtarea unui bandaj...grav tare.
Exact pe 11 februarie, ziua amicalului, el si-a reinceput recuperarea fizica si antrenamentele pentru ca nu a vrut sa forteze si sa joace pentru nationala. Ei bine, recuperat, nerecuperat, Mutu a jucat pentru Fiorentina in meciul cu Genoa si...surpriza! era foarte recuperat: a dat trei goluri.
Bravo lui! nu zic nu, aplauze la scena deschisa pentru acest hattrick realizat in doar jumatate de ora.
Ceea ce vreau sa zic e altceva: prin forma lui din acest meci a demonstrat cu varf si indesat ca de fapt l-a durut in cot... de nationala.

Un comentariu:

  1. pe mine sincer ma doare in cot de Mutu.Mi se rupe ...sufletul de natoinala.Mai important ptr mine e sa-mi iasa ciorba buna in seara asta.

    RăspundețiȘtergere