12 feb. 2009

Romania - Croatia (1-2)

Aseara am avut iar impresia ca fotbalul romanesc merge ingrijorator(dar ne-am obisnuit cu gandul) pe o panta descendenta. Tot se lauda generatia actuala ca sunt mai buni decat "generatia de aur", dar oare chiar nu se vad ?
Mutu si Chivu s-au scuzat(vorba elevilor mei) pentru meciul de aseara, cica ar fi avut motive(daaa...)
Deci Romania a intalnit Croatia intr-un meci amical care viza pregatirea pentru meciurile cu Serbia si Austria. Serbia ar semana foarte bine ca stil de joc cu Croatia si de asta ar fi fost ales acest amical.
Cred ca singurul zambet al lui Piturca, de la golul lui Marica,a fost cam grabit , antrenorul ar fi trebuit sa mai astepte cu pretioasele zambete...dupa golurile croatilor deja ii inghetase si crisparea pe fata.
La pauza, comentatorii tot vorbeau de jocul bun, de organizarea baietilor, etc. ca la sfarsit sa se vada de fapt adevarul: degeaba vrem noi rezultate, cei care privim, cei care joaca sunt ei, si chiar nu se prea leaga... "Generatia de aur" avea motive sa traga la nationala, era singura posibilitate de a fi vazuti afara .Generatia de azi deja a iesit afara si nationala pare de multe ori, o corvoada(ca pentru Mutu si Chivu in acest amical).
Sincera sa fiu, din acest meci nu-mi mai amintesc decat golul lui Marica si injuratura citita pe buzele lui dupa ce a dat golul...
Iar de impresionat, cred ca a fost momentul initial, momentul de reculegere in memoria handbalistului Marian Cozma.
Asta-i fotbalul nationalei noastre: nici nu-ti poate capta atentia, ce sa mai zic de rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu